Klantenservice

Bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen via de webwinkel van ARK Natuurontwikkeling. Heeft u andere speciale wensen? Mail ons dan voor de mogelijkheden.

Web(geef)winkel

Veel producten in de winkel van ARK zijn gratis te downloaden. Het gaat hierbij veelal om zoekkaarten en tekeningen van Jeroen Helmer, maar ook om enkele boeken en kaarten. Na bestelling ontvangt u een bevestiging met een link waarmee u de bestanden als pdf kunt downloaden en zelf kunt afdrukken. Aan het gebruik van deze gratis producten zijn voorwaarden verbonden. Ze mogen alleen gebruikt worden voor niet-commerciële activiteiten.

Betalen

Voor sommige producten is een (kleine) financiële bijdrage nodig. U kunt vooraf online betalen met iDEAL, Mastercard en VISA. Betalen met iDEAL betekent dat u het gevraagde bedrag bij het plaatsen van uw bestelling betaalt, online via uw eigen bank. Nadat u akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, kunt u de door u gewenste betaalmethode (iDEAL of creditcard) kiezen. Betalingen worden voor ons verwerkt door Mollie. Dit staat op uw bankafschrift (STG MOLLIE PAYMENTS).

Downloaden

Veel gratis producten kunt u zelf downloaden. Deze bieden wij kosteloos aan om zelf te kunnen printen en zijn dus geen fysieke producten die verstuurd worden. Bij uw bestelling ontvangt u daarvoor de te printen pdf('s). U kunt de bestanden als pdf downloaden als u inlogt op uw account via: webwinkel.ark.eu/user (inloggen met: gebruikersnaam en het door uw ingestelde wachtwoord). In het overzicht wat u dan krijgt klikt u op de optie 'bestanden' om vervolgens de links naar de downloadbare pdf's te zien. Deze kunt u downloaden en vervolgens zelf uitprinten.

Donatie

Met een aankoop in de web(geef)winkel steunt u ARK Natuurontwikkeling. Het is ook mogelijk om tijdens uw bestelling een extra donatie te doen voor een wilder Nederland.

Verzenden

Wij rekenen €4,60 verzendkosten per order als uw bestelling door de brievenbus past (brievenbuspakje). Bij pakketpost betaalt u €7,25. Bestelt u voor meer dan €50,- euro, dan betaalt u geen verzendkosten. Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd.

LET OP! Voor verzendingen naar het buitenland gelden afwijkende leveringsvoorwaarden en verzendkosten. Mail ons voor de mogelijkheden.

Retourneren (herroepingsrecht)

Meld binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling dat u uw bestelling wenst te retourneren. Stuur zo snel mogelijk na retourmelding, maar wel binnen 14 dagen, uw bestelling in de oorspronkelijke verpakking terug. U krijgt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour het aankoopbedrag terug indien u de order vooraf hebt betaald. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval zullen u voor zo’n terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U betaalt zelf de verzendkosten voor het retour zenden. Het adres waar u de goederen retour naar kunt sturen is:

  • ARK Natuurontwikkeling, Winselingseweg 95, 6541 AH Nijmegen

Financiële gegevens

  • KvK inschrijving: 41050554
  • SBI code KvK: 95996
  • BIC number / Swiftadres: RABO NL 2 U
  • IBAN: NL95 RABO 0105 1253 93
  • BTW-nummer Stichting en BV: 8136.69.807.B0